Privacy Beleid

Privacy Beleid www.shop4joy.nl

In dit privacybeleid wordt uiteengezet hoe wij alle informatie die u geeft,  wanneer u onze website bezoekt, gebruiken en beschermen. www.shop4joy.nl is vastbesloten ervoor te zorgen dat uw privacy wordt beschermd. Mochten wij u vragen om bepaalde informatie te verstrekken, waarmee u kunt worden geïdentificeerd bij het gebruik van onze website, dan kunt u er zeker van zijn dat deze informatie alleen zal worden gebruikt in overeenstemming met deze privacy verklaring. Mochten wij veranderingen aanbrengen in ons privacybeleid dan zullen de wijzigingen van dit beleid aangepast worden op deze pagina. Wij adviseren u dan ook deze pagina van tijd tot tijd te bezoeken om ervoor te zorgen dat u de hoogte blijft van ons privacybeleid..

Wat we verzamelen

Wij verzamelen de navolgende informatie:

Naam
E-mailadres
Leveringsadres
Factuuradres

Wat doen we met de informatie die we verzamelen

We hebben deze informatie nodig om een bestelling welke u geplaatst heeft op onze website, te kunnen verzenden, leveren en te factureren en u op de hoogte te houden van het verdere verloop van de door u geplaatste bestelling. Tevens is het onze uitdaging om de vraag en de behoefte van de klant beter te leren begrijpen. Hierdoor zijn wij in staat om ons assortiment te wijzigen, te vernieuwen en aan te passen aan de verwachtingen van de klant.

Veiligheid  persoonsgegevens

Zoals reeds gemeld in de Algemene voorwaarden artikel 5, lid 3 handelt www.shop4joy.nl bij de vastlegging en de verwerking van persoonsgegevens overeenkomstig het gestelde in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Wet van 6 juli 2000, houdende regels inzake de bescherming van persoonsgegevens, inwerking getreden op 1 september 2001. Van de vastlegging en verwerking is melding gedaan aan het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP). De veiligheid van uw persoonlijke gegevens alsmede de betalingsgegevens zijn uitermate beveiligd bij www.shop4joy.nl. De beveiliging wordt gewaarborgd door een EV SSL-certificaat.

Wat zijn Cookies?

Cookies zijn kleine gegevensbestanden die uw browser op uw computer of toestel plaatst. Cookies helpen uw browser om door een website te navigeren. De cookies zelf kunnen geen informatie verzamelen welke op uw computer of in uw bestanden is opgeslagen. Indien een server een webbrowser gebruikt om cookies te lezen, kunnen zij een website helpen om een gebruiksvriendelijke dienst te leveren. Om uw privacy te beschermen geeft uw browser een website uitsluitend toegang tot de cookies die deze al aan u heeft gestuurd.

Waar worden cookies voor gebruikt?

Wij gebruiken cookies om meer te weten te komen over de manier waarop u reageert op de inhoud van onze website  en om ons te helpen uw ervaring bij het bezoek aan onze website te optimaliseren. Cookies onthouden het type browser dat u gebruikt en welke aanvullende browsersoftware u heeft geïnstalleerd. Ook onthouden zij uw voorkeuren zoals taal en regio, die dan uw standaardinstellingen blijven bij elk volgend bezoek aan de website. Wij gebruiken traffic log cookies om te identificeren welke pagina's worden gebruikt. Dit helpt ons bij het analyseren van gegevens over web pagina verkeer. Wij gebruiken deze informatie alleen voor statistische analyse doeleinden en vervolgens worden de gegevens uit het systeem verwijderd.

U kunt ervoor kiezen om cookies te accepteren of te weigeren. De meeste webbrowsers accepteren automatisch cookies, maar u kunt gewoonlijk uw browserinstellingen wijzigen om cookies te weigeren als u verkiest. Voor informatie over het gebruik van cookies bij browsers op mobiele telefoons en hoe u deze kunt weigeren of verwijderen, verwijzen wij u naar de gebruiksinstructies van uw mobiele toestel.

Indien u het gebruik van cookies weigert, kunt u nog steeds onze website bezoeken, maar het kan zijn dat een aantal functies niet goed werkt.

Uw gegevens worden nimmer verstrekt aan derden tenzij gevorderd door een gerechtelijk bevel.

Server SSL Certificate